Portfolio van op maat gemaakte kaartspellen.

Hieronder kun je diverse voorbeelden vinden van kaartspel producties die we hebben uitgevoerd voor onze klanten. Hopelijk levert dit een goed beeld op van de diverse opties die we op het gebied van kaartspellen kunnen bieden. En wie weet doe je zelf nog wat inspiratie op voor je eigen kaartspel!

Inspiratiekaarten "Engelenwijsheid"

Inspiratiekaarten “Engelenwijsheid”

Visueel prachtig vormgegeven kaartspel inclusief (uitleg)boekje van 40 pagina’s.

Het “Engelenwijsheid” kaartspel met inspiratiekaarten op formaat 80×120 mm. is verpakt in een stevig 1 mm. dik kartonnen doosje met deksel. Zowel de inspiratiekaarten als het doosje zijn bedrukt in fullcolour.

Het uitlegboekje bestaat uit 40 pagina’s met stevige (170 grams Silk) kaft. De kaft is bedrukt in fullcolour, het binnenwerk in zwart/wit.

Kaartspel “Talk Nerdy”

Dit (educatieve) kaartspel is uitgevoerd in een serie van 3 spellen waarbij elk kaartspel een eigen thema heeft.
Dit spel is bedoeld om op een speelse manier je zakelijk Engels naar een hoger niveau te tillen.

De kaarten met kaartformaat 66×100 mm. zijn 2-zijdig in fullcolour bedrukt en afgewerkt met een krasvast mat laminaat.

Het stevige doosje met deksel is voorzien van een mooi glanzend laminaat en bevat naast de 50 kaarten en uitlegvel een kartonnen inlay.

 

Op maat gemaakt educatief kaartspel.

Het “Schoolplanspel”

Een kaartspel om scholen inspiratie, tips, spelvormen, prikkelende vragen en ideeën te bieden bij het ontwikkelen van beleid.

Dit kaartspel bestaat uit A6 (105 x 148 mm.) formaat spelkaarten die verdeeld over 2 stapels in een stevige 2 mm. dikke kartonnen doos zijn geplaatst.
Daar bovenop is een gevouwen A5 formaat toelichtingenboekje geplaatst. Het geheel (kaarten, deksel + bodem doos en boekje) is gedrukt in fullcolour.

Deze productie is een typisch voorbeeld van een compleet op maat gemaakt kaartspel.

Educatief kaartspel “Cirkelen in de klas”

Voor 1 van onze Belgische klanten hebben we een op maat gemaakt educatief kaartspel gerealiseerd. Dit trainingsspel is bedoeld voor het voeren van “cirkelgesprekken” in de klas tussen leerlingen en leerkrachten.

Dit kaartspel bevat 121 kaarten met kaartformaat 56 x 87 mm. De spelkaarten zijn verdeeld over 3 stapels in een doosje geplaatst en gescheiden door een kartonnen scheidingswandje. Hier is een fullcolour bedrukt en gevouwen handleiding / uitlegvel aan toegevoegd.

Het stevige kartonnen doosje is gemaakt van 2 mm. dik gecacheerd karton. Aangezien de kaarten in 3 verschillende stapels geplaatst zijn kan het complete kaartspel gewoon via brievenbuspost verzonden worden.

Gepersonaliseerd planning poker kaartspel "Accenture".

Planning poker kaartspel “Accenture”

Compleet op maat gemaakt planning poker kaartspel voor Accenture. Ons standaard planning pokerspel bestaat uit 52 kaarten plus 3 uitlegkaarten. Accenture wilde een compleet eigen design met 66 kaarten in een bedrukt kartonnen doosje, uiteraard geen probleem voor ons.

De kaarten, met kaartformaat 56 x 87 mm., zijn gedrukt op 305 grams opaak speelkaartenkarton en afgewerkt met krasvast mat laminaat. De verpakking, 1 van onze standaard kartonnen vouwdoosjes met deksel, is 1-zijdig in fullcolour bedrukt en ook afgewerkt met mat laminaat.

Op maat gemaakt bedrijfskwartetspel

Kwartetspel personeelsleden “P-Services”.

Productie van een kwartetspel / bedrijfsspel voor P-services in verband met het 15-jarig bestaan van het bedrijf.

Het kwartetspel bestaat uit 88 kaarten waarbij elk personeelslid is ondergebracht in een kwartet met categorieën zoals “de wandelclub”, “de darters”, “de beauty queens” etc.

De kwartetkaarten zijn 2-zijdig bedrukt in fullcolour en afgewerkt met een krasvast mat laminaat. Het gehele kwartetspel is vervolgens gesplitst in 2 stapels en verpakt in een stevig 2 mm. dik kartonnen doos met deksel. Het doosje zelf is op maat gemaakt, 1-zijdig in fullcolour bedrukt en afgewerkt met een glans laminaat.