Coachkaarten drukken

Inzichten, ontwikkeling, leren.

Het ontwikkelen van talenten, inspiratie krijgen, opdoen van persoonlijke inzichten, dit zijn enkele voorbeelden van geijkte toepassingen van coachkaarten. Niet voor niets worden coachingskaarten daarom vaak ingezet bij trainingssessies of seminars.

Wij hebben jarenlange ervaring met de ontwikkeling / productie van coaching kaartspellen in allerlei maten en uitvoeringen. Uiteraard delen we onze expertise graag met je!

Coachkaarten drukken met een eigen ontwerp.

Coachkaarten drukken we standaard tweezijdig in fullcolour op 305 grams opaak speelkaartenkarton. Daarbij voorzien we de kaarten van een krasvast mat laminaat beschermingslaag. Het formaat van de kaarten zelf is van grote invloed op de prijs van coaching kaartspellen. We werken standaard met de formaten 66×100 mm. / 74×109 mm. / 80×120 mm. of 105×148 mm maar afwijkende formaten zijn ook mogelijk.

Interesse? Coachkaarten met verpakking in een op maat gemaakt bedrukt kartonnen doosje zijn al te realiseren met een minimale oplage van 50 kaartspellen. Bij oplages onder de 50 kaartensets kunnen we een aantal standaard verpakkingsopties aanbieden. Om tot een gerichte prijsopgaaf te kunnen komen verzoeken we je ons van de volgende informatie te voorzien;

Coachingskaarten prikkelstorm
Productie van Coachkaarten plus ondersteunend memospel.
Coachkaarten kaartspel
Stevige 2 mm. dikke kartonnen doos met 2 sets A6 formaat coachkaarten.
Coaching kaarten voor kinderen
Voorbeeld van 56x87 mm. coachingkaartjes in kartonnen doosje met deksel
Voorbeeld ontwikkelspel
Uitgebreid kaartspel + speluitleg verpakt in stevig kartonnen doos.