Aanleverspecificaties en templates (lijntekeningen) voor het ontwerpen van kaartspellen / verpakkingsdoosjes.

 

Voor het ontwerpen van kaartspellen geldt een aantal “spelregels”. Deze hebben we voor je verwerkt in een overzichtelijk document zodat je ontwerp zal voldoen aan wat we een “drukgereed” grafisch bestand noemen. We adviseren je dan ook om onze aanleverspecificaties goed door te nemen.

Wanneer je niet in de gelegenheid bent om zelf een correct opgemaakt ontwerpbestand aan te leveren dan kun je uiteraard onze hulp inschakelen. We informeren je dan graag vrijblijvend over de bijkomende ontwerpkosten.

Templates / lijntekening voor kartonnen vouwdoosjes met klepdeksel.

Diverse formaten doosje voor speelkaarten

Hieronder kun je een aantal gangbare templates / stramienen vinden voor kartonnen vouwdoosjes met insteekklepje. Zit er geen template op het juiste formaat of voor het juiste aantal kaarten tussen? We leveren altijd gratis een aangepast template aan bij opdrachten. Je kunt hier dus gewoon even contact over opnemen.

Let op, onderstaande templates dienen puur ter referentie. Wanneer je een offerte van ons ontvangen hebt en een bestelling wilt plaatsen vraag dan altijd je contactpersoon even om het correcte template op te sturen. Dit om eventuele verwarring te voorkomen.

Templates / lijntekening voor 1 mm. dikke kartonnen doosjes met deksel.

Coaching kaarten voor kinderen

Download hier onze beschikbare templates voor standaard kartonnen doosjes met deksel. Zit er geen template op het juiste formaat of voor het juiste aantal kaarten tussen? We leveren altijd gratis een aangepast template aan bij opdrachten. Je kunt hier dus altijd even contact over opnemen.

Let op, onderstaande templates dienen puur ter referentie. Wanneer je een offerte van ons ontvangen hebt en een bestelling wilt plaatsen vraag dan altijd je contactpersoon om het correcte template op te sturen. Dit om eventuele verwarring te voorkomen.