Bestel nu online gepersonaliseerde planning poker kaarten voorzien van je eigen opdruk. Je kunt bij ons voordelig standaard planning poker kaartspellen laten bedrukken met keuze uit verschillende verpakkingsdoosjes. De kartonnen kaartdoosjes worden ook bedrukt met je eigen ontwerp.

LET OP: van 19 tot 28 juli is onze webshop gesloten wegens vakantie. Bestellingen die in deze periode geplaatst zijn zullen vanaf maandag 29 juli verzonden worden.

Toont alle 3 resultaten

Scrumkaarten met logo

Planning poker kaarten met logo opdruk.

Bestel hier eenvoudig planning pokerkaarten bedrukt met je eigen logo. De kaartspellen worden verpakt in een neutraal (onbedrukt) kunststof doosje met deksel. Leverbaar vanaf 25 stuks met een levertijd van circa 10 werkdagen.

(Klik op de afbeelding om naar de rekenmodule te gaan. Hier kun je zelf de prijzen berekenen, deze zijn afhankelijk van de gewenste oplage.)

Planning pokerkaarten in doosje met deksel

Planning pokerkaarten in kartonnen doosje met deksel

Bestel hier planning pokerkaarten verpakt in een mooi kartonnen doosje met deksel. Zowel de kaarten als het doosje worden fullcolour bedrukt met je eigen ontwerp of logo. Deze kaartspellen zijn al leverbaar vanaf 50 stuks, de levertijd is circa 10 werkdagen.

(Klik op de afbeelding om naar de rekenmodule te gaan.)

Planning poker kaartspel met logo in kartonnen vouwdoosje.

Planning pokerkaarten in kartonnen vouwdoosje

Bestel hier planning pokerkaarten in een mooi klassiek vouwdoosje. Zowel de speelkaarten als het doosje worden bedrukt met je eigen ontwerp of logo. Leverbaar vanaf 50 stuks, de levertijd is circa 10 werkdagen.

(Klik op de afbeelding om naar de rekenmodule te gaan. Hier kun je zelf de prijzen berekenen, deze zijn afhankelijk van de gewenste oplage.)